anlamadiydim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anla artik anla beni
  2. anla
  3. sen anla
  4. anla dunu
  5. yorgunum anla
  6. anla halimden
  7. yalnizligi anla
  8. durumumu anla
  9. ben az diyim sen cok anla
  10. soyleyemediklerimi sen anla

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlamadiydim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamadiydim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamadiydim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamadiydim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » no promise » mustafa kemal ataturk » devedikeni » kacak kelebek » uludag sozluk » karpuzkabugu » sozlukle ilgili istekler » july4th » montajelemani » arjen robben » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » ask » alwayssleepy » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » hepimiz ermeni yiz » silik entry havzasi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » turbanli olup mezarlikta sevisen kiz » ercis net » proforma fatura » yaninda sevgilisine tecavuz edilen kiz » dokuz gun bayram tatili » 2008 kis sezonu icin izlenilesi diziler » eski turk filmlerindeki acayip fren sesi » 6 tane lahmacun yedikten sonra uyumak » torrent » iyon yuku » az pismis at yaragi » gazi universitesi uluslararasi iliskiler bolumu » saksagan » barbunya adalari » uyumadan once okunacak dua » ebu talip » seven eleven » entrika » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » nufus patlamasi » everybody s gotta learn sometime » azazel » yagmurdan kacarken gay bara girmek » die welle » flamenco » delilik » bir kiza sozluk yazari oldugunu soylemek » tenkil » dr cureklibatur ve bay arkin » devr almak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » guy nightingale » 6 eylul 2008 ermenistan turkiye maci » chp vs kara carsaf » esekler adam olur bu fener adam olmaz » anal sex » yagmur yagarken kosmak » platin » sultan birinci muttalip han » el sami yen » opendns