anlamadin di mi 

kapat
  1. Al beni gidelim buradan
    Yada ben gideyim senden
    Gideyim,
    Gidiyorum diye üzülme
    Çekmem gözlerimi gecenden...
    Hatırlatırım sana kendimi,
    Anlamsız bir rüyanın son hecesinde...
    Yarın sabah olmasa da
    Bir sabah kalkacaksın
    Her sabahtan erken, hiç gerek yokken
    Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları
    Hep sevecekler seni
    Benim seni hep sevdiğim gibi...
    Anlamadın di mi?
    Gittim ama mutluluğu bıraktım kanına! ..

bir ceyhun yılmaz şiiri
    #746151 (wicker park, 17.10.2006 00:08)
  2. salaksın sen demenin biraz daha zımparalanmış hali...
    #746175 (PhyXiuS, 17.10.2006 00:14)

© 2008 - uludağ sözlük

anlamadin di mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anlamadin di mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamadin di mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakim oynayin dedi » boynu bukuk » deniz baykal ve demokrasi iliskisi » ashaf » ekmegimi kazanirken » seni seviyorum ayrilalim mi » turkiye de dankek olmak » allahsiz sozluk » juggling » irkci olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games