anlamadim butonu 

kapat
  1. 'ben' menüsüne 'anlaşılmamış entryleri' bölümü eklendikten sonra, oylama butonlarının yanına konması olası yeni sözlük fasilitesi.
    #1315936 (metalhead, 17.02.2007 17:01)
  2. tıklandıktan sonra bi siktir git yazması beklenen butondur.
    #1315948 (LocK, 17.02.2007 17:04)
  3. saçma bir butondur.

zira anlamamak "kişisel" bir olaydır.yazı çok içerikli ve yüklü anlam taşıyor olabilir.karşıdaki insanların zihinsel gelişimi ve vizyonu bu içerigi anlamak için yetersiz olabilir.bu butonu art niyetli kullanan "ironi yetenegi a$mı$ muhteşem yazar" lar begenmedigi entry için "anlamadım kalın geldi" butonuna basabilir ve entryi "kimsenin anlayamayacagı , bir sürü anlatım bozuklugu olan , aptal saçma sapan fikir" olarak göstermek isteyebilir.

bu butonun yerine "anlıyorum ama işime gelmiyor" babında bir buton konulur.yazarlar için tüm imkanların seferber edildigi imajı yaratılır.herkes mutlu olur.
    #1316031 (nietzsche, 17.02.2007 17:21 ~ 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

anlamadim butonu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anlamadim butonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamadim butonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eskiya » sermet altindag » al fatih » kubra ozturk » lipton ice tea red » altinci nesil basliklarini iki km oteden tanimak » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » omer urundul » moderasyonun hassas noktalari » hangar 18 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games