anlamadim bisey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlamadim a q
  2. anlamadim
  3. okudum anlamadim
  4. anlamadim butonu
  5. anlamadim gitti
  6. ne diyosun anlamadim
  7. hicbir sey anlamadim dediginden
  8. ben anlamadim kim kime kaymis
  9. ben bu tablodan hicbir sey anlamadim
  10. kadinlari anlamadim anlamak da istemiyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlamadim bisey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamadim bisey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamadim bisey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamadim bisey. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » yaran diyaloglar » yaran entry silinme sebepleri » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » no promise » devedikeni » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk » july4th » sozlukle ilgili istekler » montajelemani » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » arjen robben » yeni uuser olacaklara nick onerileri » ask » prince of darkness » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » hepimiz ermeni yiz » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk ten soguma nedenleri » alwayssleepy » silik entry havzasi » karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » berna lacin » kadin astronot » unutulmaz siyasi replikler » tuncay sanli » transfermarkt de » 7 mart 2001 deportivo la coruna psg maci » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » metalurji ve malzeme muhendisligi » cem yilmaz » aliye cetinkaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 19 kasim 2008 izmir depremi » malformasyon » turku » feyzbuk » pratisyen » siyah sacli siyah gozlu beyaz tenli kiz » hakan ergul » da mast qalandar » en yakisikli yazar » takdirname