anlamadigin seyi neden dinlersin 

kapat

1. kızgın bir ağabeyin kardeşine hönkürmesi sırasında çıkabilen söz.

+ ne dinliyorsun?
    - rabırt kırey , taym meks tu.
    + ne anlatıyor şarkıda?
    - bilmiyorum ama melodisi çok hoş.
    + anlamadığın şeyi neden dinlersin ulan!
    - abi ne çok konuştun bsg ya!

(bkz: abi kardes diyaloglari)
    #1151202 (allen, 14.01.2007 14:20)
  2. hocayı pür dikkat dinlemesine ve sorulan sorulara (biraz yavaş da olsa) doğru cevap vermesine rağmen tahtadakileri defterine geçirirken ısrarla "ya x'in altında 15 mi yazıyor?" diyen insanoğluna verilebilecek en mantıklı cevaptır. *
    #4223738 (doaa, 13.11.2008 14:33)
  3. ezan okunurken pür dikkat dinleyen kalabalıklara sorulmaması gereken sorudur.
    #4223764 (musait bir yerde, 13.11.2008 14:37)
  4. yabancı müzik sevmeyenlerin, yabancı müzik dinleyenleri caydırma amaçlı geliştirdikleri arguman.

şöyle devam eder;
    "belki de anana babana küfrediyor?!"
    #4223808 (filozofil, 13.11.2008 14:47)
  5. şarkıların sadece sözden ibaret olduğunu sanan bünyenin saçma sapan pöykürüşü.
    #4223845 (redwire, 13.11.2008 14:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

anlamadigin seyi neden dinlersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamadigin seyi neden dinlersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamadigin seyi neden dinlersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamadigin seyi neden dinlersin. Copyrights of the articles are belong to their authors.