anlamadan yorum yapmak ve anlamadigini anlayamamak 

kapat
  1. commedia dell arte tiyatrosu gibi aşağılayayım hemen.

bu insanlara kızmamak gerekir. herşey kahrolası beyin kıvrımları yüzündendir. başını, "yolda ayağı tökezleyip düşen insana gülmeyen adam"lar çeker. (her düşen adama gülmek gerekir, gülmeyen i.nedir) son derece ciddi ve oturaklı gözükme çabasıyla yanıp tutuşurlar. kafalarında tek cümleyle karşısındakini dumur etme ve çevre mahali tarafından "ooo bu adam çok iyi laf koyuyo huuuuuu" dedirtme gibi hayalleri vardır. ancak bu vizyonla, bu yetiştirilme tarzıyla zordur. olsada bi b.ka yaramaz, sifon çekilir.
    #1432968 (nietzsche, 20.03.2007 15:55)
  2. gayetiyianlatışlıbirey: bak olum anlamadın , öyle değil...
    gayetiyianlayışlıbirey: nasıl yani asıl sen anlatamadın!
    gayetiyianlatışlıbirey: olum anlamadığın konularda bi sus da dinle ya. baştan alıyorum...
    gayetiyianlayışlıbirey : abi asıl sen kabul et anlatamıyorsun. hatta anlatmaya çalıştığın konuyu anlamadığın için anlatamıyorsun. bunu anla bari!
    gayetiyianlatışlıbirey : bak olum senin beyninin a.k. ben tamam mı? anladın mı?
    gayetiyianlayışlıbirey : bak şimdi anladım işte. ben de senin dötünü tikym
    gayetiyianlatışlıbirey : hah şimdi oldu , nerde kalmıştık?
    gayetiyianlayışlıbirey : senin anlamadığın mevzusunda kalmıştık bak anlamışım.
    gayetiyianlatışlıbirey : yok yok sen serefsizsin anladım ben. ama anlamadığım ben ne b.k yemeye seninle konuşuyorum.
    #1433050 (nefti filhakika, 20.03.2007 16:18)
  3. ne yaptığını ve yapmaya çalıştığını kendiside bilmeyen kişiliktir.
    #1433245 (kimse yazmazsa ben yazarim, 20.03.2007 17:16)
  4. (bkz: veremem sana acimi)
    #1433247 (LocK, 20.03.2007 17:17)
  5. konfucyusun $u sozunu hatirlatir;

"bilmeyen ve bilmedigini bilen, cocuktur. ona ogretin.
    bilen ve bildigini bilmeyen, uykudadir. onu uyandirin.
    bilmeyen ve bilmedigini bilmeyen, aptaldir. ondan sakinin.
    bilen ve bildigini bilen, liderdir. onu izleyin."
    #1433353 (faaip de oiad, 20.03.2007 17:39)
  6. eksi limon adlı mekanın maruz kaldığı durum.
    edit: anlamadan yorum yapmak aslında paradoksal bir ifade zira
    anlamadan sarfedilecek sözlere 'yorum' demek yanlış olur.
    #1544374 (ArsMagna, 19.04.2007 20:03 ~ 20:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlamadan yorum yapmak ve anlamadigini anlayamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamadan yorum yapmak ve anlamadigini anlayamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamadan yorum yapmak ve anlamadigini anlayamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamadan yorum yapmak ve anlamadigini anlayamamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » onundekimaclarabakanfutbolcu » tokat asketmek » aglayarak masturbasyon yapmak » kivanc » sonnenlicht » sozlukte yasamak » gimenez » bos islere daldiginin farkina varamamak » 13 aralik 2008 besiktas ankaragucu maci » cifit carsisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » guns n roses » everybody s gotta learn sometime » sirinler hakkinda gercekler ve sallamalar » yemekteyiz nika nin annesi » kalibindan utanmak » yasar nabi nayir oyku odulu » tarnally » halkevi » aysun kayaci » verildigi kadar alinamayinca duyulan duygu