anladin sen o kisiyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni bir tek sen anladin sen de yanlis anladin
  2. beni bir sen anladin sen de yanlis anladin
  3. sen onu anladin
  4. anladin sen anladin
  5. anladin sen onu
  6. anladin sen
  7. onu anladin sen
  8. sen anladin onu
  9. onu sen anladin
  10. anladin onu sen

© 2008 - uludağ sözlük

anladin sen o kisiyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anladin sen o kisiyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anladin sen o kisiyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kadinin en masum oldugu an » osman pamukoglu » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » ocalan yuz akimizdir » kibir » folkearth » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » herild yani » araba arkasi yazilari » john travolta » huzun » sehremini » 300 » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » kktc ile turkiye farklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » istinye park » aktutun baskininda ergenekon parmagi » vampir yarasa » zeplin » joey jordison » amc » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » engin ceber » guillermo ochoa » hepsiburada com » mac bitti hala gol yiyoruz » babanin ensesine saplak atmak » cekememek » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri