anladi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlayan anladi
  2. beni bir kisi anladi
  3. beni bir sozluk anladi
  4. mevlana yi vatikan bile anladi
  5. herkes beni anladi bir zall anlamadi
  6. anlayan anlayacagini anlayacagi kadar anladi anam

© 2008 - uludağ sözlük

anladi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anladi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anladi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir karin doyurgaci olarak sigara » saddam huseyin in idami » derste sarki soylemek » blonde mermaid » git kendini cok sevdirmeden » yuzyillardir akan cesme » sigara icince ictin de ne oldu sanki diyen arkadas » huzursuz bacak sendromu » 40 yillik pamuga tampon diyen doktor bozuntusu » mynet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci