anla dunu 

kapat
  1. sözleri aşağıdaki gibi olan, ogün sanlısoyun korkma albümündeki güzel bir şarkıdır.

Dur sessizce dur dinle
    Duy, gelen sesi izle
    Dur, hangi cevap doğrusu
    Bul, yakın olan korkusuz

Gerekse malup ol
    Yüreksiz kalmadan yürü

Gözlerin dolmadan,
    Dizlerin vurmadan
    Yazgına yanmadan,
    Anla dünü

Sözlerim solmadan
    Közlerin savurmadan,
    Yarın geç olmadan,
    Anla dünü
    #2130897 (Sarp, 14.08.2007 14:38)

© 2008 - uludağ sözlük

anla dunu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anla dunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anla dunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pazertesi diyete basliyorum » ergenekon un avukati baykal » adiyamania » amfoter » 4st 7lb » en yakin arkadasin olmesi » karmasi en yuksek yazarlar » random peygambere maymun demek » sair uuserlardan siirler » 3 eylul 2008 kibris baris gorusmeleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci