anla artik 

kapat
  1. funda arar ve kıraç ın birlikte söylediği hoş dinletisi olan şarkıdır .

Görmüyorsa gözlerin
    Bu senin suçun sevgilim
    Terk edip gidemezsin
    Kaderimsin sen benim

Anla artık
    Seni ne çok seviyorum
    Bir gün bile görmezsem
    Deliriyorum, çıldırıyorum

Sanki bir divaneyim
    Çaresiz elindeyim
    Aşkı senden öğrendim
    Sensiz nasıl neylerim

Anla artık
    seni ne cok seviyorum
    Bir gün bile görmezsem
    Deliriyorum
    #705330 (no promise, 07.10.2006 14:48)
  2. hep anladığımı söylediğimde çekip çekip gidiyordun ya sen...

şimdi anlıyorum dersem,

kim anlamış olacak...

alegori...

yine de en çok sen bilmelisin,

bu şimdi herkes için mantıklı görünen açıklamanın,

neyi eksiltip,

aynanın sır ına yaptığı etkiyi...

kasıklarımda bir sızı ki sorma...
    #3091406 (havada panik, 04.03.2008 03:55)

© 2008 - uludağ sözlük

anla artik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anla artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anla artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sezgin alkan » turkiye de her seyi usa nin planladigini dusunmek » sarap misali » dusunsel intikam » bu sene en buyuk transferi cennet yapti » warhammer 40000 dawn of war ii » intel l7500 » keneyi gorunce yapilacaklar » intel t5600 » ditty a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci