anketin zararlari 

kapat
  1. Anket açmanın kötü yanlarıdır, birisi anket açtığında hemen üzerine çullanılır "var efendim sen nasıl anket açarsın", "sen kimsin de anket açıyon" gibi söylemler kullanılarak
    adamı başlık açtığına açacağına pişman edilir.
    #528279 (seri eksi oy veren ibne, 11.08.2006 22:45)
  2. her anketin kötülendiğini gördüğüm ve bir çömez olarak anlamadığım konudur. keşke birileri anlatsa bu zararları da öğrensek, ona göre hareket etsek. haa, pardon. bu başlık da mı bi anket yoksa?
    #1547112 (nikim yok benim, 20.04.2007 14:19)
  3. anketin zararlari diye anket başlık açtırtacak kadar bağımlılık yaratmasıdır...

(bkz: skicem anketini)

(bkz: yetti gari)
    #3382606 (Vivendi, 11.05.2008 04:26)
  4. (bkz: anket tum kotuluklerin anasidir)
    #3382619 (arabam var, 11.05.2008 04:49)

© 2008 - uludağ sözlük

anketin zararlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anketin zararlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anketin zararlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc espriler » patronla yatmak » bekar birakan 5 ask hatasi » nb » mahir cayan » icarus dream suite » yaran yanlis anlasilmalar » carikli kilise » seni seviyorum diyene olcu birimi sormak » sirtina bir sey al usursun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games