anketin cazibesine karsi koyamamak 

kapat
  1. anket doldurmaya duyulan, bastırılamayan içgüdü.
    #103487 (veritaserum, 06.03.2006 19:17)
  2. birçoğumuzun müzdarip olduğu hastalık.
    #106989 (panapa, 09.03.2006 02:36)
  3. boşlukları doldurmanın insan üzerindeki tahrik etkisi sonucunda tatmin olma isteği sonucunda ortaya çıkan hadise
    #107069 (narsil, 09.03.2006 05:48)
  4. verilecek her türlü ayarı peşinen kabul edip, entry yazmaktır. zevkli bir şey sonra. *
    #778950 (shinobi, 27.10.2006 02:38)
  5. bu onunuzde beyaz kagit , elinizde kalem varken, telefonda konusurken kagida dayanamayip bisiler ciziktirmeye benzer,
    takim elbise ile yolda yururken, cilali ayakkabiniza ragmen, az oteden top oynayan cocuklarinin topunun onunuze kacmasiyla sut cekmenize benzer cilaya acimadan.
    icguduseldir, yoktur caresi.
    #778965 (sanalist, 27.10.2006 02:44)

© 2008 - uludağ sözlük

anketin cazibesine karsi koyamamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anketin cazibesine karsi koyamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anketin cazibesine karsi koyamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeregecen » eksi oy butonu kaldirilsin kampanyasi » end of the line » weird al yankovic » sicaktan erimek » matias emilio delgado » dugumlendim » here is gone » var misin yok musun daki kutu acicilari » yasar kemal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci