anketimize katilmak ister misiniz 

kapat
  1. anketlerin kilit sorusu. bi yerde başla komutu. sözlükte sazan avı için ilk aşama. bornova küçük park veya çamdibi atatürk parkından hatun kaldırmak için de en uygun ve masum başlangıç..
    (bkz: boş bkz buldum dayanamadım doldurdum)
    #3389055 (kobayashe, 12.05.2008 20:55)
  2. evet dedikten sonra keşke hayır deseydim offf hayır demeyi öğrenmem lazım diyerek kendine küfretme sebebi soru.
    #3389066 (ParaNtez, 12.05.2008 20:57)
  3. akabinde "sadece 2 dakikanızı" alacak denilir. ancak bakılır ki, bu 2 dakikanın anketçi dilinde haddi hesabı yoktur.
    #3389072 (filozofil, 12.05.2008 20:58)
  4. asla evet denilmemesi gereken sorudur.
    #3389080 (sobaninyanindayatanevkedisi, 12.05.2008 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

anketimize katilmak ister misiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anketimize katilmak ister misiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anketimize katilmak ister misiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sark hizmeti yapsin orospular » erdal kosan » iftar vakti yaklastikca sacmalamak » birinci batarya » ahmet altan in ermeni soykirimi hakkindaki yazisi » var misin yok musun » sibutramin » said » tulumbacilar » sounds like a melody a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games