anketimde gul oya 

kapat
  1. anketimsi başıklar için derlenmiş bir türkü...

anketimde gül oya
    girmedim doya doya...
    #97974 (ferrole, 03.03.2006 14:03 ~ 14:04)
  2. *

anketimde gül oya
    girmedim doya doya
    ankete yazıyorum entry saya saya
    yaz beni kıyamam seni

köşe başı beklerim
    hani benim anketlerim
    ankete yaza yaza yoruldu parmaklarım
    yaz beni kıyamam seni

uludağ sözlük idim soldum
    anketle ibret oldum
    entryi okurken ankete hasret oldum
    yaz beni kıyamam seni
    #385380 (yasak merve, 29.06.2006 21:16)

© 2008 - uludağ sözlük

anketimde gul oya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anketimde gul oya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anketimde gul oya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en buyuk ideolojisi humanizm olan insan » dudaktan kalbe » her ask bir oncekini yalanlar » hirsiza ilahi adalet » arnold joseph toynbee » zavalli » kisisel icsel zeka » carikli kilise » paradise of lost birds » nasyonal sosyalizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games