anketim geldi 

kapat
  1. uzun bir süredir anket yapma ihtiyacı yüzünden yanıp kavrulan ancak uugun bir mecra bulamayan yazarın uyarı içerikli sözü...
    #938949 (ferrole, 02.12.2006 14:32)
  2. (bkz: ben bilgisayar bilmiyorum)
    (bkz: sözlük biliyorum)
    #938987 (thedewil, 02.12.2006 14:44)
  3. belli aralıklarla kendinde anket yapma ihtiyacı hisseden yazarın sözüdür. bilgi içerikli entry yazma veya ayar verme ihtiyacı geleni de mevcuttur, veya hiç yoktan bi türbana yahut ateiste bok atma ihtiyacı gelen de olur.
    #2876005 (ben hep 17 yasindayim, 21.01.2008 22:29)
  4. bir yazar vardı canı sıkılan, canı sıkılan
    anket-im geldi sıkıntı bitti, sıkıntı bitti
    dürüt dürüt düüüüüüü
    #2876069 (superman abi, 21.01.2008 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

anketim geldi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anketim geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anketim geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» morphine child » gegirme yarisi yapan romantik ciftler » ucak yolculugunda lost izlemek » fethi naci » canki » naks i ber ab » banainanma » komsunun kapisinin onune duvar ormek » seovoc » arabaciarabayatasget a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci