anketim bicim bicim olurem anket icin 

kapat
  1. (bkz: kibar yarim anketim loy)
    #1565938 (yamukprensesvekedicuceler, 24.04.2007 22:05)
  2. (#1554837) alternatif.
    #1565948 (filleri kurtaran adam, 24.04.2007 22:06 ~ 22:07)
  3. uludag sozluk milli marsi olarak ilan edilmesi gereken şarkı.
    #2131020 (imhotep, 14.08.2007 14:58)
  4. -alem bana düşmandır lo anket doldurduğum için lo lo
    şeklinde devam eder.
    #2131027 (dalton ana, 14.08.2007 15:00)
  5. anket karşıtı, esmerim biçim biim şarkısından coverlanmış bir eserdir. sözleri:

bir taş attım havaya düştü anketörün kafaya
    15 anket doldurdum bir paket marlboraya loy

hele loy loy loy köpek anket hoşt anket

anket bu gün ağlamış yazarını dışlamış
    kel başının üstüne siyah fuji bağlamış loy

anketim biçim biçim ölürüm anket için
    alem bana düşmandır anket siktiğim için loy

#3232354 (akheramosis, 05.04.2008 10:59)

© 2008 - uludağ sözlük

anketim bicim bicim olurem anket icin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anketim bicim bicim olurem anket icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anketim bicim bicim olurem anket icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» limon esansi » hilton » hayri gulle » akp li il baskanina yolsuzluk operasyonu » erdogan vs aydin dogan » kacirilan penaltidan sonra kaleciyi dovmek » 45 numara ayakkabi giyen gencin drami » cok sinirli olmak » karakoy ibadethanedir » mucahid kol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games