ankete kapildim gidiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kapildim gidiyorum
  2. kapildim gidiyorum bahtimin ruzgarina
  3. zulmet deryasinda kapildim sele
  4. ankete bak
  5. ankete hos geldiniz
  6. ankete ot bok demek
  7. ankete hic katilmamis yazar
  8. carsi ankete karsi
  9. durmak yok ankete devam
  10. ankete tanim yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

ankete kapildim gidiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ankete kapildim gidiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankete kapildim gidiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» simone simons » shaquille o neal » gimenez » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » arcil ve sota » little big planet » keske fener de olsak » tatilde calismak » glam metal » bon iver tarzi baslik acma rehberi » hazreti ayse » barack obama vs john mccain » taze ekmek kokusu » ask konusur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » yaran fikralar » hakan celik » ve insan muzigi yaratti » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » hazreti muhammed » jan jojem » asansorde bir basina yapilanlar » ayelet zurer » kardese yapilan iskenceler » metro diye metro firmasi otobusune binmek » basliklari alt alta okumak » yandaki okul servisi » frikigin cift vurusa donusmesi » hayat fatal i neden yoruyorsun