anket olsa da ayar versem diyen yazar 


kapat
  1. sozlukteki varlıgının yegane sebebinin acılan anketlere klise ayarlar vermek oldugunu sanan yazar.

    efendim bu yazarlar tetikte beklerler, surekli sol frame i gozetlerler ve anketimsi birsey gorduklerinde bir kaplan cevikligiyle ''anket yapmısız, hanım kos anketci gelmis'' vs. seklindeki klise ayar cumlelerini sıralarlar. tatmin olur, rahatlar, bi de sigara yakarlar.

    fakat uludag sozlugunun kalitesinden dogan anket azlıgı bu bunyelerde bazı sorunlar yaratır. artık acılan her baslıgı anket gibi gormeye, ne olursa olsun kabalama dalıp ayar vermeye kilitlenirler.

    en guzel orneklerini bugunlerde sozlugumuzde gordugumuz bu insanları kınıyor, uzuluyor, tanrıdan onlar için af diliyoruz.
    #69118 (sosyoklon, 15.02.2006 21:59 ~ 02.03.2006 20:13)
  2. (bkz: ayar verme telaşı içinde olan yazar)
    #69124 (steve, 15.02.2006 22:01)
  3. hanımı boş yere koşturan yazar modelidir
    #69132 (panapa, 15.02.2006 22:04)
  4. (bkz: lapin)
    #96541 (i m from absürdistan, 02.03.2006 20:14)
  5. (#829448) *
    #829497 (fowler, 08.11.2006 03:39 ~ 03:40)
  6. sabahdan akşama, bilgisayar başında dört gözle sözlükte bir anket açılmsını bekleyen yazardır efenim.

    vermedi gereken bir ayar vardır, içi içine sığmıyordur, heycanlıdır fakat kendisine güveniyodur. anketin açılancağından emin olmakla birlikte kafasındaki tek soru işareti anketin ne zaman açılacağıdır. "keşke tam saatini bilebilseydim" diye geçirir aklından.

    zaman geçmek bilmez onun için, heyacanlı anketin açılmasını bekler. arasıra açılan ankete vereceği mükemmel ötesi, yüksek zeka ürünü ayar aklına geliri gülümser, dişlerini gıcrdatır, beklemeye devam eder...

    ve o an gelir, dünyanın herhangi bir yerinde bir sözlük yazarının çok pis anketi gelir ve sözlüğe girip anketi açar. ayar vermek için anket bekleyen yazar ise gözlerine inanamaz, "evet" der kısık ama dramatik sesle. sıvar kollarını dalar olaya,

    (bkz: anketçi geldi hanım)
    (bkz: bir anket gördüm sanki)
    (bkz: anket lan bu)
    (bkz: anket)

    rahatlar, gevşer, ferahlar...
    #4599693 (msd, 28.01.2009 17:04)
  7. fazla beklemeyecek olan yazar modelidir. zira 5 başlıktan biri anket olacak neredeyse artık.
    #4599700 (materyalist imam, 28.01.2009 17:06)
  8. (bkz: sozluk yazarlarinin itiraflari/#4277871)
    #4599729 (Revenge, 28.01.2009 17:11)
  9. sırf başlık açmak adına anketleri bizlere sunan yazarlarımıza karşı günün yorgunluğunu atan yazar modeli.
    #4599743 (Live Forever, 28.01.2009 17:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

anket olsa da ayar versem diyen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anket olsa da ayar versem diyen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anket olsa da ayar versem diyen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anket olsa da ayar versem diyen yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.