anket doldurmak 

kapat
  1. uludağ sözlük'te güzide örnekleri bulunan anketlerden birine bir entry yazarak destek vermek eylemi. dayanılmaz hafiflik hissetmeye sebeptir.
    #663308 (asiti kaçmış kola, 24.09.2006 22:36)
  2. anketçi yazarların fazlalığı yüzünden formata aykırı olmasına rağmen, uludağ sözlükte hat safhaya ulaşmış, gına getirmeye başlamış ve artık bu duruma bir çözüm getirilmesi rıca olunan durumdur.
    #809077 (r duh, 03.11.2006 17:32)
  3. zirilyon tane entryim olsun milyon papel borcum olsun zihniyetindeki yazarların büyük bir azimle yaptığı eylemdir bu. kendini anlatma derdindedir birçoğu da. bakın lan ben ne senfoniler ne heavy metal bandlerini* dinliyorum, kubrick, scorsese, lynch, fellini haricinde de kimsenin filmini izlemem onların filmlerinin bkzıyla doldurup taşırırım anketleri, iyiden iyiye ifade edeyim kendimi, bütün zevklerimi, hobilerimi doldurayım bkzlara ondan sonra da gelsin karılar zihniyetinde olduğuna da kalıbımı basarım bu anketörlerin genelinin.
    #1373549 (kaotik notral, 04.03.2007 17:09)
  4. sözlük olarak bayıldığımız etkinlik. eskiden sadece boş bkz şeklinde dolduulan anketler artık uzun uzun entrylerle dolduruluyor. yazık doğrusu...
    #3366594 (fehimsiz ekmek, 07.05.2008 02:19)

© 2008 - uludağ sözlük

anket doldurmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anket doldurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anket doldurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigara icince ictin de ne oldu sanki diyen arkadas » namaz kilarken akla gelen kotu dusunceler » freyja » kumandada kanallarin rakamlarla ozdeslesmesi » fethullah gulen in hic evlenmemesi » csi italy » kotu baba yaslaninca ondan intikam almak » borderline » dans yarismalari » ask durdukca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci