anket doldurdum galiba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anket doldurdum mutluyum
  2. hanim kos anket doldurdum
  3. anket doldurdum hincliyim
  4. anne ben anket doldurdum
  5. haydar abi anket doldurdum
  6. anket kokusu aliyorum galiba
  7. anket dolduran anket acan kadar sucludur
  8. anket baslik acip entry de anket bu demek
  9. anket basliga anket yazan yazar
  10. anket olmayan basliga da anket demek

© 2008 - uludağ sözlük

anket doldurdum galiba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anket doldurdum galiba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anket doldurdum galiba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seovoc » saatlerce pes oynadiktan sonra yapilanlar » alternatif insanlar » selvi » firelord ozai » rapper ninja » sahici » temmuz » sohodo » kiyak emeklilik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci