anket acip bir bok yapmis havasina girmek 

kapat
  1. aynen sadece bkz veren yazarlar gibi 10. bkz'ından uçurulması gereken boş kafalar. fikirsiz iskeletler.

bilmem ne sınavına girenler. bilmem ne yapanlar..
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 19:46)
  2. (bkz: anketleri sallamıyorum tribiyle ortam yapmak)
    (hebeley episode II, 08.05.2008 19:48)
  3. (bkz: bkz disinda giri yazmayan yazar)*
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 19:56)
  4. bir tür mehmet ali erbillik durum.
    kaliteden uzak, fikirleri sadece 3 kelimeyi geçmeyen insanların girdiği durum.

küçük insanlar anketlerde, normal insanlar tanımlarda, büyük insanlar fikirlerde buluşur.
    (rs ne la, 08.05.2008 19:56 ~ 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cungus un tarihi eserleri » terry bozzio » nickin onune by eklemek » rapidshare » eski defterleri silip yeni defter yapmak » videolan player » ozelestiri » sunnet » hayalleri uygulamaya baslamak » cok kastim 29 karakter rumuza » ve geppetto tayyib i yaratti » gencsen » briyantin » cikar da sevelim » karmaya oynamak » sapli kiz » hava yolu » bir tutam baharat » elisha cuthbert » savsat bari » zincirleme baslik tamlamasi » kivi » dugun gecesi regl olmak » nie » telefonun basinda beklemek » tribunden iner mezara girerim » siee » gulle » var misin yok musun da kutudan nah isareti cikmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa