ankesore kafa atan adam 

kapat
  1. cep telefonlarının çıkmasıyla birlikte nesli tükenmiş veya tükenmeye yüz tutmuş unesco dünya kültür mirasında yer alması gereken erkek tiplemesidir.bu tipler genelde sevgilileriyle telefonda tartışırlarken hızlarını alamaz ve ankesöre kafa atarlardı.ezcümle teknolojiye yenik düşmüşlerdir, zira cep telefonu da kafa atmak için yeterli büyüklükte değildir; bunun yerini telefonu duvara fırlatma, yere çarpma, pencereden atma gibi yöntemler gelmiştir.
    #1403547 (eskicameldahaiyiydi, 12.03.2007 17:04)
  2. (bkz: taner)
    (bkz: affetmedim kendimi)*
    #1403641 (crocus_cc, 12.03.2007 17:28)
  3. devlet malına da zarar veren adam.
    #1403644 (dalton ana, 12.03.2007 17:28)
  4. anketöre kafa atması gereken adamdır.
    #1403671 (stillborn, 12.03.2007 17:34)
  5. karşı tarafın ısrarla söylediklerini anlayamamasının ardından telefonu kapatır kapatmaz ankesöre kafayı vuran adam.
    şaka bir yana, türkiye' de gittikçe büyüyen iletişim kopukluğunu son derece net bir ifadeyle sergileyendir. içinden çıkılmaz tartışmaların sebep olduğu sinir krizlerinin örneğidir.
    #1405710 (abberline, 13.03.2007 08:27)

© 2008 - uludağ sözlük

ankesore kafa atan adam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ankesore kafa atan adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankesore kafa atan adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayak cekmek » exfoliac » there is nothing left to lose » jeltoksan » karmamin eksilerde olmasi onemli degil diyen yazar » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » cms » zamzamazingzing » 2008 pekin olimpiyatlari nda turkiye » unpa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci