ankaranin estetik olmayan soguk goruntusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ankaranin yildizlari
  2. soguk havada sevgilinin de soguk konusmasi
  3. bir domuz goruntusu
  4. gece goruntusu
  5. sok eden hayalet goruntusu
  6. dunyanin en guzel goruntusu
  7. soguk isteyin soguk icin
  8. soke eden kabe goruntusu
  9. isim ve goruntusu aykiri olanlar
  10. cep telefonu ile idam goruntusu cekmek

© 2008 - uludağ sözlük

ankaranin estetik olmayan soguk goruntusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ankaranin estetik olmayan soguk goruntusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankaranin estetik olmayan soguk goruntusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solo test » ahmet levendoglu » yaran baslik yonlendirmeleri » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » cizgi roman » it s too late » istek ezan hatti » jet motoru » kabul ediyorum carlos benden iyi » guatemala » till there was you » sir isaac » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » alonso solis » iki penisli dogmus bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » evli bir erkekle yatmak » ciftin ozel gunu » kizim olmadan asla » ocalan yuz akimizdir » sercan yildirim » petrus » hepsiburada com » beyaz melek » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » agizdan kan gelmesi » acz ve fakr » carriye roxalina » huzun » matrixxx