ankaralilar her seyin en iyisine layiktir 

1. ankara'da orda burda göze çarpan, koca koca puntolarla yazılmış i melih gokcek cümlesi.
    edit:güzel kardeşim eksi veriyosunda sadece tanım yaptım, söyle düzelteyim hatamı bileyim.
    #2989605 (prosiner, 11.02.2008 22:42 ~ 22:46)
  2. (bkz: yaklaşan yerel seçimler)
    #2989611 (ben hep 17 yasindayim, 11.02.2008 22:44)
  3. cankaya'yi ankara'nin ilcesi saymayan i melih'in abidik gubidik bir lafi.
    #2989621 (limon cicegi kolonyasi, 11.02.2008 22:46)
  4. en iyisi buysa kötüsü nasıldır acaba şeklinde sorgulatan cümle.
    #2989633 (Lynx, 11.02.2008 22:49)
  5. sözün sahibi, işe kendisini ankara'dan uzaklaştırarak başlarsa isabet etmiş olacaktır. böylece hakkını bulacak olan sözdür.
    #2989652 (benden yazar olmaz, 11.02.2008 22:52 ~ 22:54)
  6. tümden gelirsek, belediye başkanının da en iyisine layık olduklarını söyleyebiliriz rahatça.
    mesela heykellerin içine tükürmeyen sanata saygılı, şehir süslemeceliğinden her yere bir şelale kondurmayı anlamayan, zihniyeti doğrultusunda tarihini yok sayarak amblemini değiştirme çiğliğinde bulunmayan, konuştu mu zerafeti ile büyüleyen, en güzel caddelerinin, bulvarlarının üzerine lunapark sakilliğinde üst geçitler ve yollar kondurmayan bir belediye başkanına layık ankara.

katılıyorum bu slogana, canı gönülden.
    #2989664 (telashe, 11.02.2008 22:54)

© 2008 - uludağ sözlük

ankaralilar her seyin en iyisine layiktir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ankaralilar her seyin en iyisine layiktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankaralilar her seyin en iyisine layiktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» recep tayyip erdogan in msn i » mind trick » nikini cok sevdim haydi cikar bebegim » sifir araba alip modifiye ettirmek » ulusal sol ideoloji » entry » facebook » ozgur sozluk » hissiz » gitaristin solo atarken tek ayak uzerinde sekmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games