ankarali namik 

/ 3
kapat
  1. kocaeli universitesinin umuttepe kampüsündeki yavuz selim ogrenci yurdu kantinin de nedeni bilinmemesine rağmen ısrarla çaldıkları şahıs. bütün bir yıl arabada beş evde onbeş dinlenir mi yaaa!!!
    #2269191 (purplegoddess, 05.09.2007 22:28)
  2. Ankaralı Namık olarak tanınan Namık Uğurlu, inönü Üniversitesi'nden makine mühendisi olarak mezun oldu. Mühendislik yapmayan Namık Uğurlu, amatör albümlerini Ankara'da el arabasında sattı. Son 2 yılda yaptığı 3 albümü 700 bin satan Ankaralı Namık, halen Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan Vekilliği'ni yürütmektedir.
    *
    #2470084 (barko, 14.10.2007 20:45 ~ 20:46)
  3. türkiye' de ben yakışıklıyım diyen popçuların eline verebilecek tek şahsiyet. muhteşem karizmatik doğal bir hali için;

http://www.fullalbum.info...leri/ankarali%20namik.jpg
    #2749460 (ya save ya target, 26.12.2007 16:02)
  4. Arabada 5 Evde 15 Sözleri:
    yakacaksin sobayi
    isitacan odayi
    saat bese gelince de
    göreceksin pompayi diyen yegane insan.
    #3491237 (esina, 04.06.2008 06:22)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

ankarali namik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ankarali namik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankarali namik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruya dinleyip aglama gecesi » sahtemustaine » yere cop atmamayi iyi bir sey sanmak » elephant » sozlukteki nba yazarlari » sadece turkiye de gorulebilecek olumler » semihsenturk23 com » diziport com » ermenistan i ermenistan da yenmek » kalmadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games