ankara universitesi hukuk fakultesi 

/ 2
kapat
  1. kızılay'dan dikimevi'ne hergün yaptığım yürüyüş sırasında önünden geçerken ''biz 2 kredilik hukuk dersini zor verdik acaba bu garibanlar ne çileler çekiyorlar'' diye beni düşündüren okul. zihniniz açık olsun kardeşlerim...
    #2809638 (siyahbeyazkizil, 08.01.2008 21:40 ~ 22:39)
  2. kazanmak için hayvani çalışma gerektiren, beş ayımı katledecek okul.
    #2809765 (sapade, 08.01.2008 22:05)
  3. şu an vize haftası içerisindeki okul. 7 ocak 20 ocak arası vizeler var.
    #2809818 (kIran kIrana, 08.01.2008 22:16)
  4. cebeci kampüsünde yer alan fakülteler içinde sıkıcı insan barındırma yüzdesi en yüksek fakülte. uğraşacakları işin boktanlığından dolayı olabilir.
    #2809863 (amoresperros, 08.01.2008 22:33)
  5. Okulum. ilk gördüğüm günü hatırlıyorum. Soğuk ve umursamaz görünüyordu. Beni sev,bana emek ver ama benden bir şey bekleme tarzındaki kadınlara benzettim. Sevdim,çalıştım,bitirdim. Her şey tek yanlıydı. Ben sevdim,ben emek verdim,ben çalıştım,uğrunda gözlerimi bozdum,mezun olurken güle güle dahi demedi. Vefasız,ama vazgeçilemeyn bir sevgili gibiydi.
    #3015944 (falay, 17.02.2008 00:04)
  6. türkiye'de en iyi hukuk eğitimi veren üniversitedir.
    #3671379 (sakakusu, 16.07.2008 11:27 ~ 17.07.2008 16:11)
  7. yemekhanesinde çalışan işçilerden yazın dördünün çıkarıldığı, bugünse iki aydır maaş alamayan beş işçinin çıkarıldığı fakülte. bu sebeple yemekhane işçileri bugün itibariyle boykota başlamıştır ve öğrencileri de bu boykota destek vermeye çağırmıştır. işçilerin tehdide uğramasına ve işten çıkarılmasına vesile olan sebeplerse gayet açık(!), sendikasız işçilerin sendikalı olmak istemesi ve işçilerin maruz kaldıkları haksızlıklara (maaşların alınamaması,düşük ücret, çalışma koşulları, arkadaşlarının tehdit edilmesi ve işten atılması, sürülmesi vs.) gereğinden (!) fazla ses çıkarması. son olarak, yemekhaneyi satın alan tadal şirketinin baskıcı tutum ve davranışlarına karşı başlatılan bu eylemin yarın da süreceği açıklanmıştır.
    #4008284 (sessiz muhalif, 25.09.2008 19:27 ~ 19:28)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

ankara universitesi hukuk fakultesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ankara universitesi hukuk fakultesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankara universitesi hukuk fakultesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » ali cevat akkoyunlu » bir populer kultur magdurunun ruyalari » parasut fren » sol frame » mustafa uslu » aciyi ellerinde buyutmek » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » muhalif oldugu icin silik olan yazar » kaynima kaydim » sozlugun en durgun oldugu saatler » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » agiz yirtmak » al sana bir gobek ver bana bir bebek » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aslan » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » tansel colasan in emekli olmasi » yaprak dokumu » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » irriducibili » yahudinin tahta kilici » rainer maria rilke » uypaciyakoverbeni » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » 105 yasindaki bakire » kuru mahmut efendi kahvecisi » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » yaran cep telefonu mesajlari » bir gun