ankara savasi kazanilsaydi olabilecekler 

kapat
  1. 1402 yılında meydana gelmiş olan ve timur'un zaferiyle sonuçlanan savaşın, osmanlı devleti tarafından kazanılması halinde olabilecek olaylar, olgulardır.
    misal:
    - istanbul daha erken fethedilebilirdi.
    - viyana daha erken bir tarihte kuşatılır ve alınabilirdi.
    - şu an türkiye yerine başka bir devlet olabilirdi.
    vb.
    #3618211 (can bogazdan gelir, 04.07.2008 12:30)
  2. (bkz: timurlenk)
    #3618253 (tu kaka bana, 04.07.2008 12:39)
  3. o zaman gruptan 1. çıkıp diğer grubun ikincisiyle karşılaşırdık. kelebek etkisi teorisine göre de istanbul hiç fethedilmeyebilirdi, belki viyanayı falan fethederdik bizans daracık yerinde hala yaşıyor olurdu, belki de biz de olmazdık, uludag sözlük yabancıların eline geçebilirdi.
    #3618286 (codrex, 04.07.2008 12:46)
  4. (bkz: keşke sözünün manasızlığı)
    #3618323 (imhotep, 04.07.2008 12:56)
  5. (bkz: ninemin taşşakları olsaydı dedem olurdu)
    #3618335 (batsheva, 04.07.2008 12:59)
  6. (bkz: anket)
    #3618340 (lolita lempicka, 04.07.2008 12:59)
  7. (bkz: tarihte şöyle olsaydı böyle olsaydı yoktur)
    #3618381 (temporarypeace, 04.07.2008 13:09)

© 2008 - uludağ sözlük

ankara savasi kazanilsaydi olabilecekler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ankara savasi kazanilsaydi olabilecekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankara savasi kazanilsaydi olabilecekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hold me tight » yenipazar » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » ido dan mesaj gelmesi » yuzen balon » ismail bey hani » kork bizden » turkan soray » alternatif prezervatif reklam sloganlari » devrimci » stephen appiah » sigarayi birakmanin zararlari » francisco guillermo ochoa magana » hasan kurtulmus » idrak edememe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmek istememek ama olememek » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » sizin dininiz size benim dinim banadir » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » irkci saman ile irkci musluman savaslari » money » ramenskoye » nefesim nefesine » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » 300 » anneme » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » turkiye de cinsellik kavrami » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi