ankara reklamcilar dernegi 

kapat
  1. 1988 yılında, Erdoğan Karakurt, A. Fazilet Çapan, A. Arsan Aktaç, Sabri Gökbulut, Doğan Aktaş, Kemal Doğan, Murat Yegül ve Raif Cevdet Başaran tarafından kurulan Ankara Reklamcılar Derneği, bugün 33 ajansın temsil edildiği bir meslek çatısıdır...

http://www.ard.org.tr
    #1586489 (fatal, 29.04.2007 20:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ankara reklamcilar dernegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ankara reklamcilar dernegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankara reklamcilar dernegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aciyi ellerinde buyutmek » ne dedene nene de ne nenene dede de » gece vakti disarda gezen kiz » sagopa dan baskasini tanimam abi » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » can yucel cevirisi » please mister postman » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » agizdan kan gelmesi » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » 14 ocak 2006 saldirisi » ernest hemingway » turk olarak gorevim askerlik degil » full metal jacket » beni susarken bolme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dudut » orgeneral sadi ozcan » tuhh kahretsin » berfin » fake you » faik » cevir kazi yanmasin » istinye park » genel menajer degil gonul menajeriyim » arcil ve sota » americanista » tovarlak » ayyash maghanda » kiyamet gunu gazete mansetleri » burada allah yok peygamber de tatilde