ankara da sonbahar 

kapat
  1. *ankara'da sonbahar hüznün zamanıdır. yaz aylarında tatile giden kişiler evlerine geri dönerler. her taraf insan dolar. fakat bu durum insanın hüznünü yatıştırmaz. yapraklar yavaş yavaş dökülürken, ankara'nın o kendine has sonbahar havası insanı derinden etkiler. insan ister istemez duygusallığa kapılır. birisini sevmese bile birilerine aşık olası gelir.
    ankara'da sonbahar insanların mahmurlaşma zamanıdır. insan bu puslu şehirde ne yapacağını bilemez. o an aklına evinin caddeye bakan camından dışarıya bakmak gelir. ve tam o sırada karşı kaldırımdaki ağacın üzerindeki son yaprak düşer. perdeyi kapatıp ankara'da sonbaharın bitmesi beklenir. kısacası ankara'da sonbahar mutsuzluğun zamanıdır.
    #2258373 (muhasebeye giris, 04.09.2007 02:24)
  2. kuğulu park durağından karşıya geçin ve merdivenlerden yukarı doğru çıkmaya başlayın 10 basamak sonra yaprak yığınları arasından yer beğenip oturun ve elinize alın bir kitap mırıl mırıl okuyun ya da fotoğraf çekin. güzel kareler çektim ben orda çooook.Ya da kaleye gidip akordeon çalan kadını dinleyin antikacının üst katında kahvaltı yapın.Orası her mevsim güzeldir ama sonbaharda daha çok.
    #2258426 (merdumzad, 04.09.2007 02:33 ~ 02:38)
  3. (bkz: istanbul da sonbahar) *
    #2263360 (t square, 04.09.2007 22:55)
  4. özlenen hem de çok özlenendir...
    #2263401 (aksam vakti bir kadeh sarap, 04.09.2007 23:00)
  5. ramazanla beraber başlayacak mevsimdir; tatilin bitmesiyle ve ramazanın getirdiği trafik problemiyle çok sıkıntı yaşatacak durumdur.
    #2263445 (sigircan, 04.09.2007 23:07)
  6. her mevsim gri derler ankara'ya
    bilmem devamlı yas mı tutmaktadır?
    gökyüzü kapalı, insanlar yabancı
    sararmış yapraklar kapamış tüm kumrular'ı
    haşır huşur sesleri ile yararcasına ilerlerken
    kulağımda voice of the soul çalarken,
    aklımdan hep aynı şeyler geçer,

bilmem senin şehrinde de mi düşüyor yapraklar?
    bilmem senin gökyüzünde mi yas tutuyor benim gibi?

...dedirten sonbahar. *
    #2263458 (gothic evil, 04.09.2007 23:09 ~ 23:12)
  7. new york'taki ile mukayese edenin çarpılması muhtemel mevsim.
    #2263467 (dabaddah, 04.09.2007 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ankara da sonbahar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ankara da sonbahar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankara da sonbahar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» winterthur barcelona » vladimir jirinovski » dogu perincek » turk milli basketbol takimi » abi beni sev » mucadele birligi platformu » emo » knight online » geyikli gece » otomatik plotaja gecmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games