ankara ankara guzel ankara 

kapat

1. Ankara'yla özdeşleşmiş marş.Adı heralde ankara marşı falandır.* ankara ankara güzel ankara seni görmek iste her bahtı kara...
    #1690159 (jagatai, 26.05.2007 20:26 ~ 20:47)
  2. sözlerinde gerçekleri içeren marştır.
    #1753128 (ruyagordum, 11.06.2007 11:59)
  3. propaganda , beynelmilel gibi filmlerde de yansıması olan , sindirilmiş halkın üniformalı kimi görse korku içinde tekrarladığı hededir.

(bkz: ankara marsı)
    #1753171 (allen, 11.06.2007 12:07)
  4. ankara'dan her uzak kaldığımda dilime dolanan marştır. sebebi bilinmez.
    #5215599 (sebulba, 16.05.2009 04:23)
  5. ankara ankara güzel ankara,
    sevilmeyip de ***sevmesini öğreten ankara,
    ankara ankara güzel ankara,
    kendine güveni öğreten ankara,
    hep güzel olarak anılacak ankara,
    tek kötülüğü devamlı nükseden
    öksürük krizleri olan ankara,
    tüm emeklerin yeri saklı olan ankara...
    #5462984 (passion, 25.06.2009 03:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ankara ankara guzel ankara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ankara ankara guzel ankara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ankara ankara guzel ankara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ankara ankara guzel ankara. Copyrights of the articles are belong to their authors.