anittepe lisesi 

1. ankarada oldukca merkezi bir noktada konuslanmıs lise.
    #967633 (orloff, 08.12.2006 13:25)
  2. ismindende anlasılacagı üzere ankaranın anittepemevkiinde bulunan, karsısında polis akademisi, etrafında askeriye lojmanlarının bulundugu lise.
    ögle tatillerinde koridorlarında işportacı kılıgında ögrencilerin kol gezdiği, derslerde ögretmenin uyutulup alkol alındığı, kısa corap uygulamasının katiyetle yasak kılındığı fakat makyajın görmezden gelindiği çelişkiler yuvası güzelim anılarımı hatırtlatan canım lisem.
    #1368763 (toromanx, 03.03.2007 10:42)
  3. 1999 da 3 tm/e sınıfından mezun olduğum lise.
    #2188530 (hasmetmahap, 24.08.2007 05:20)
  4. öğrencilerinin sabah okula gitmeden önce savaş sokaktaki parkta bira ve sigara içtiği lisedir. iki bira çakıp kendine gelen öğrenciler cici cici notlar alıp ailelerini mutlu ederler mi bilinmez, fakat kesin olan şudur ki kızlarının ettiği küfürleri benim bile ağzıma almam söz konusu değildir. (bkz. ne olacak bu gençliğin hali)
    #2825859 (emresan87, 12.01.2008 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

anittepe lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anittepe lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anittepe lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bisikletle dama cikmak » dogan holding » yaran entry silinme sebepleri » basin ozgurlugu » all nightmare long » broken beat scarred » david lynch » are you listening » akbil sesi cikartarak otobuse binmek » joy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games