anise 

kapat
  1. ingilizce; anason.
    #2454046 (pamuk proton ve 7 elektron, 10.10.2007 22:52)
  2. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2835940 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 14.01.2008 08:23)
  3. sevilesi biridir **
    #2859236 (kavun, 18.01.2008 21:41 ~ 21.01.2008 15:31)
  4. nerde ne konuştuğunu bilen , her girdiği ortamda sevilen sayılan yazar.insan onunla karşılaştığında saygılı olmak zorunda olduğu hissiyatına kapılıyor.
    #3104437 (Halidov, 07.03.2008 00:49)
  5. bir kız ismi.
    güzel huylu anlamına gelir.
    #3104470 (filozofil, 07.03.2008 00:52)
  6. beşinci neslin istilasının başlamasından yıllar sonraydı. "aşkım çorapların da ıslandı mı" hadisesinin sözlük üzerindeki etkisi yavaş yavaş geçiyor, sözlük üzerinde yeni dolaplar dönmeye başlıyor, dönme dolaplara binenler mideleri bulanınca kusuyordu. ** o sıralarda rakının hammaddesi * ingiltere'den sözlüğe katıldı * ve entry'ler girmeye başladı.

entry girdikçe hüzünlenen, yorulan, üşengeçleşen ama tüm bunlara rağmen hayatta iyiliğin olduğunu bilen *, hüzünlendikçe neşelenen anason *; insanların mutluluğu için koşmaya ve girdiği bu şanlı yoldan dönmemeye karar verdi. uludağ sokağı tek yöndü, dönerse ceza yerdi, ceza ise yendikçe acıktıran bir gıdaydı.

anise (anason) doğru şeyler yazdı/söyledi. o en başta bir yazardı. nesildaşlarını kutlayan, onlara hoş geldin diyen bir insandı. bir gerizekalının da aklını kullandığını sandı, aslında nick'lere kandı.

anise aynı yolda yürüyor, kimsenin engellemelerine boyun eğmeden yürüyor, bazen koşuyor, bazen soluklanıyor.
    "neden boynun eğri?" diye soranlara "neresi eğri ki münasebetsiz?" diye soruyla cevap verip onları morartıyor.

yolu açık olsun, altyapı çalışmalarıyla hiç kapanmasın, şu profesyonel hayatında gerizekalılar * gibi çaylak olmasın, sevenler ayrılmasın, vur patlamasın, çal oynamasın.

tanım: hoş gelmiş, sefalar getirmiş yazar. saygılar sunulan yazar. yazı yazan yazar.
    #3112474 (aklini kullanan gerizekali, 08.03.2008 23:55)
  7. dertli yazar. *
    tamam tamam, sevilesi bir de.*
    #3119677 (eksik bir sey, 10.03.2008 18:51)
  8. varlığı ile beni mutlu etmeyi başaran yazardır. dosttur.. yardıma koşandır.. emanetimi saklayandır ***
    (bkz: 10 kişiye sorduk 11'i de onu seviyor)..
    #3186787 (tavazek, 25.03.2008 00:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anise başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anise ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anise nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anise. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » piramit » nuhungemisi » ungoliant » legende yikanmak » internetin yavaslamasi » duz adam » araclarin imal tadil ve montaji yonetmeligi » castelnuovo sabbioni » konusmadan sevismek » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sair uuserlardan siirler » karl marx » kebap 49 » gossip girl » istanbul u dinliyorum » ask tutulmasi » eski sevgilisinin arkadaslarina zirlayan kadin » 25 m2 lik konut » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet » unut beni