animsama 

kapat
  1. şimdiki zamanı olumsuzlama! eski fotograflar biriktirmek ve dönüp sürekli arkaya bakmak gibi! *
    (bkz: bugünden çalmak)
    #753359 (little girl in bloom, 19.10.2006 01:08)
  2. Durulduğunu söylüyorlar bulanık suların
    unutulduğunu kangrenli acıların,
    ufacıktım zamanın alaca bir şafağında
    adını öğrendiğim darağacını
    unutmadım unutmadım

Yiğitliğine toz konduramadığım
    yüreğimin güvendiği bir dağ yıkıldı,
    ılık öpüşlerini duyuyorum yanaklarımda
    ellerinin sıcaklığını aranıyorum,
    bir yanım çocuksa diğer yanım eşkiya

Her gerilişinde biraz daha yıpranan
    kirişi kırık yay gibiyim,
    hayatın gerisine mi düştüm
    korkusuyla yürüyor zaman,
    içimde sürekli kar kokusu
    oturup ağıtlar yakıyorum
    talan edilen yaşamlara.
    * *
    #1261523 (fatal, 05.02.2007 16:16)

© 2008 - uludağ sözlük

animsama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. animsama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu animsama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» celiskili atasozleri » yine o adam » delgec » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » kulupler birligi » esnerken agzi kapatmamak » telefonda indirimli konusmanin sirrinin cozulmesi » dersi unutup okulu uzatmak » oha falan oldum yani » yaradana yalvartma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci