animsadik degil mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  2. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  3. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  4. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  5. sagda degil solda degil ustte olmak
  6. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil
  7. sehit degil gazi degil ne ulan it
  8. yakisikli degil ama sempatik de degil
  9. ask degil sevgi degil baska bir sey bu
  10. degil yasanasi degil

© 2008 - uludağ sözlük

animsadik degil mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. animsadik degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu animsadik degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul surlari » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » ask susturur » gse » hak ve esitlik partisi » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » soguk espri » erkam » sozluk yazarlarindan aforizmalar » martti ahtisaari » the gates of istanbul » of ulan of » ridvan dilmen » araba arkasi yazilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne dedene nene de ne nenene dede de » pit » aseksueller mi dover escinseller mi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » norton ghost » peygamber sabri gerektiren meslekler » bizden kacmaz kameralari » acemisinden ankara notlari » babanin kriz var demesi » tkp » ece erken » yunanca » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » imkb