animality 

kapat
  1. mortal combat'ta rakibini hayvana dönüşerek öldürme.
    #88048 (italiano, 25.02.2006 19:53)
  2. "bu resmen hayvanlık dostum, ne hayvan çıksın sen de, eline joystik verdik sen hayvan çıktık" manasında şaşkın oyuncuya yaşatılan bir "hayvansın rıza" sendromu. tebrikler midway.
    #3187390 (only want to be exist, 25.03.2008 10:16)
  3. animality ler:

baraka: akbaba
    cyrax: köpekbalığı
    ermac: kurbağa
    human smoke: kirpi
    jade: kedi
    jax: ASLAN
    johhny cage: kanguru
    kabal: gergedan
    kano: örümcek
    kitana: tavşan
    kung lao: jaguar
    liu kang: ejderha
    mileena: kokarca
    nightwolf: kurt
    noob saibot: karınca yiyen
    rain: fil
    raiden: elektrikli yılan
    reptile: maymun
    scorpion: penguen * / akrep *
    sektor: yarasa
    shang tsung: kobra yılanı
    shao kahn: çok başlı su yılanı *
    sheeva: akrep
    sindel: eşek arısı
    bionic smoke: boğa
    sonya: şahin
    stryker: tyranosor
    sub zero: kutup ayısı
    #3187408 (notrinova, 25.03.2008 10:28)
  4. bildigin hayvanlik.

(bkz: animalium)* * (bkz: mortem animalium)*
    #3187415 (revolter00, 25.03.2008 10:32)
  5. animality yapmak için rakibi öldürdükten sonra ekran sonuna gidip mercy yapmak gerekir.
    #3387114 (vurursa gol olur, 12.05.2008 13:30 ~ 13:32)

© 2008 - uludağ sözlük

animality başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. animality ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu animality nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» begenmedigi sozlukte yazan yazar » dr x » ssg » conan o brien » devilscry » dream tv » bluevelve » newroz nedir neden kutlanir » kapak almak » cizilmis cd leri onarma yontemleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci