anilar 

kapat
  1. coskun sabah'ın bir dönem ortlaığı kasıp kavurduğu şarkısı.

bu akşam içimde hüzün var
    gözümde canlandı anılar
    ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum
    bu akşam içimde hüzün var

sensiz geçmiyor bu akşamlar
    gönlümde dinmiyor arzular
    kavuşmak istiyorum, sarılmak istiyorum
    bak bizi bekliyor anılar

anılar, anılar, şimdi gözümde canlandılar
    anılar, anılar, beni bu akşam ağlattılar

benden uzak durma ne olur
    bu kalbi sensiz taşıyamam
    artık benim olmasan bile
    seni görmeden yaşayamam

yüzünü görmeliyim
    sesini duymalıyım
    anıları yaşamalıyım

anılar, anılar, şimdi gözümde canlandılar
    anılar, anılar, beni bu akşam ağlattılar
    #403278 (arabaciarabayatasget, 07.07.2006 01:16)
  2. (bkz: 80'lerde çocuk olmak)
    #403284 (zibende, 07.07.2006 01:19)
  3. türkiye de bugüne dek en fazla satılmış kaset olduğu idda edilen hede.
    #403285 (lazy pigeon, 07.07.2006 01:19)
  4. (bkz: ayaz geceler)*
    #555316 (palta, 18.08.2006 23:52)
  5. (bkz: boyz anılar) *
    #555317 (undergrounder, 18.08.2006 23:53 ~ 23:54)
  6. an itibariyle metin şentürk'ün flash tv de söylediği şarkı
    #827904 (vend avesta, 07.11.2006 20:54)
  7. bu adı taşıyan bide poşetten imal edilen tatsız sakız vardı.
    #827920 (altobelli, 07.11.2006 20:58)
  8. aynı zamanda bir atilla atasoy şarkısıdır..
    #827927 (intensivecare, 07.11.2006 20:59)
  9. Bazen hayata bağlanmanızı sağlayan şeyler.
    #893108 (hendrix, 22.11.2006 07:35)
  10. (#888486)
    #893110 (hendrix, 22.11.2006 07:36)
  11. (bkz: arabeskçi olmasına ramak kalmış 80ler çocuğu)
    #1600365 (soulatabyss, 02.05.2007 21:44)
  12. cok feci yakan bir sarki.
    #1846297 (selmagezinir, 30.06.2007 23:35)
  13. muazzez abaci da söylemiştir. yine de düzenlemesi oldukça iyidir. coskun sabah dan dinlenilmelidir.
    #3064754 (faidelibilgi, 27.02.2008 08:40)
  14. içindeyken farkına varmadığımız acı tatlı anlar; günler dakikalar gibi hızla gectikten yıllar sonra bir gün geriye baktığımızda sanki hayallerimizde olmak istediğimiz karakterin başrol oynadığı bir film gibi gelir insana bir hayal gibi. bu hayal dünyasının içinde gezinirken gözleriniz dalar bir noktaya bir nefes cektiğiniz sigaranız çabuk gecen yıllar gibi hemencecik yarılanı verir. suan yasadığımız anlarda ilerde bir hayal olarak canlanacak gözlerimizde, hayatta bir hayalden ibarettir belkide.
    #3379313 (aksam sefasi, 10.05.2008 13:55)
  15. ne sarkidir ne türkü.
    gözünüzün önünden gecen resimler, film seritleri, ufak tefek görüntü parcalari.
    belki saniyelerin kirintisini bile doldurmayacak kisalikta ama yüreginizi yerinden oynatacak siddette.

sari, ah benim vefali sarim.
    bulut, bulutlar kadar beyaz ve yagmur kadar hircin.
    babaanne, ortacag'dan kalma kadinlarin hüznünü üzerinde tasirken, süt kokan ellerin.
    levent'teki halamin agac gölgeli bahcesi.
    bursada gecenin bir vakti penceremizin altinda sigara icip birbirlerine bagira bagira yeni döndükleri asker ocagina dair anilarini anlatan rizeli cocuklarin basina su dökmemiz.
    dayim'in gülümsemesi, amcamin yesil gözleri.
    ezan vakti yagan yagmur ve köpeklerle arkadasligim.

yaylalar....
    anilar.

bu rakisiz aksamda, deldiler yüregimi...
    #3571119 (kararti, 22.06.2008 21:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yere dusen cocugun kalkinca anneden dayak yemesi » abi » ogretmen delirtme teknikleri » ruyada eski sevgiliyi gormek » eski sevgilinin hediyesini kullanmak » sevgiyle el ele » blade » beraent » eternal sunshine of the spotless mind » 8 temmuz 2006 uludag sozluk tv makinasi zirvesi » vurgun » turkiye nin en cok satan albumleri » sozlukculerin anilari » mutemadiyen ozlenen seyler » en sevilen sarkilariyla nukhet duru » turk pop muzigi klasikleri » nukhet duru » petek dincoz dunyanin en buyuk assolistidir » can » kalasnikof » usuyen sevgilisine ceketini veren erkek » bir vicdansizin ardindan geriye kalanlar » kocaelispor » rakilik sarkilar » melankoli » denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » totem » grand theft auto iv » cicero » galatasaray in artik bikkinlik veren basarilari » izmir » sisirme kurami » baska boyutlardan gelmis sarkilar » adiyla yasasin » telefon sapigi diyaloglari » nasa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hinkel » street fighter iv » basliklari alt alta okumak » insanlari tanimak uzerine » where is my mind » mikhail margelov » isyankar baslik » seryum » sardinya » sozluk formati