angels vs demons 

kapat
  1. meleklere karşı şeytanlar anlamında kullanılan ingilizce sözcük öbeği. spor / bilgisayar oyunları / paintball / * gibi takım halinde yapılan müsabakalarda kullanıldığında etkileyici durur.
    (thor voivoda, 07.12.2006 20:18 ~ 20:20)
  2. meleklerin açık ara farkla kazandıgı karşılaşmadır.
    http://googlefight.com/in...1=angels&word2=demons
    (sozlugesozlukdiyenyazar, 07.12.2006 20:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » goodboy » okuldan nefret ediyorum » vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » universite ortaminda hatun kaldirmak » halkin prensesi » ozyasam » blow off » ulak » kalinti gerilme » yanlis cikarilan gunahlar » sevmek » kalbe ben » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » ticaret » yol arkadasim » abdullah gul un pelerin giymesi » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » sanki bu kiz bana bakti » bebek taklidi yapan erkekler » alternative 4 » erzincan in tarihi eserleri » isterik bir kiz arkadasa sahip olmak » savas ay » yaran entryler » aldatildigini hisseden kadin » rs ne la » bey abi » kenesiz piknik istiyoruz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa