angelic smile 

kapat
  1. üçüncü nesil çaylak.sözlüğe hoşgelmiştir.

ilk başlığın ben olayım istedim.* *

yazar olmasını dört gözle beklediğim canım.bitanem.biricik dostum.asıl entry sini ozaman gireceğim çaylak.* * *
    #520641 (lilith, 10.08.2006 09:44 ~ 10:31)
  2. sözlüğe çağırmamla tıpış tıpış gelmiş * ,geldiğinin ilk günü yazar olabilmiş,kaliteli entry ler girmesini beklediğim * yazar.

--------

bundan da öte hayatta bil elin parmağını geçmeyecek kadar güvendiğim insanlardan,kadim dost.iyi ki varsın ve hayatımın her döneminde olacaksın.geleceğin başarılı ve insanların hep bir adım önünde olacak başarılı uluslararası ilişkiler uzmanı.* *
    #527579 (lilith, 11.08.2006 19:52)
  3. angelic smile lilithin göbek adı mı diye düşünmeden de edemiyor insan?
    #770821 (beyazyelkenli, 24.10.2006 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

angelic smile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. angelic smile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu angelic smile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tilki dansi » mezzanine » driving miss daisy » araba arkasi yazilari » melda irmakkesen » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » ecce homo » hayati » bunyamin ayasi turbesi » doviz fiyatlari » yom kippur » ilk ucan balon » huzun » hak ve esitlik partisi » damat hobbit pasa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » regl sancisi cekenlere oneriler » zoey 101 » zulfu livaneli » heroes » cumartesi yarim gun calismak » kadin erkek esitligi » the offspring » matrixxx » umut etmeyi umut etmek » rusya borsasi » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » nane limon » insanlik onuru » thich quang duc » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi