andromedian 

kapat
  1. yakışıklı,tevazu sahibi,gerçek anlamda iyi,hisli mi hisli,zeki mi zeki bir sözlük yazarı.hoşgelmiş sefalar getirmiş:)
    (cuidarte, 17.02.2006 00:16)
  2. cok dikkatli sozluk yazarı.
    (hendrix, 27.02.2006 23:16)
  3. yoğun günler geçiren arada dengesizlikleri tutan kendi kendine entry giren bi insanımsı, evet andromedalıyım, sevdim bu dünyayı bırakmıycam. *
    (Andromedian, 17.03.2006 00:03)
  4. dikkatli oldugu kadar da klavyesine hakim, uslubu hoş bir yazar kardeşimiz.* *
    (montajelemani, 17.03.2006 00:11)
  5. detaylara takılmayan yüzeysel yorum sahibi iyi bir yazar arkadasımız.
    (karpuzkabugu, 17.03.2006 00:45)
  6. arasıra sözlüğe uğrayıp kapıdan kafasını uzatan, içeri girdiğinde de oturmayıp ayakta işini görmeyi *tercih eden birisi izlenimini veren, beğenilen yazar kardeşlerden.
    (july4th, 26.04.2006 23:47)
  7. büyük isletmeci,hızlı capkın,manken,fotomodel ve altın kalpli yazar **.
    (karpuzkabugu, 29.06.2006 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tek basina bahar senligine giden sevgili » yagiz » deneme » aclik kader olamaz » katip arzuhalim » spitfire » bal ve peynir » awol » google maps » k dergi » guven hokna » ikinci bayezid kulliyesi » pikolo klarinet » sago yine kasmis » you shall rise » yengec dansi » besiktas cola turka » orijinal kelime obekleri » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » 11 mayis 2008 altay kocaelispor maci » televizyonda aglatan hayatlara gercekte aldirmamak » devrim devrim deniyor seriat istesek ne olur » jane austen » serefli intertoto » nescafe nin icerigi » misafirlikte erken uyanip yatakta mahsur kalmak » bircok sozluk yazarindan hoslanmak » anneler gunu » ust iki disinin arasinin ayrik olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa