andriy shevchenko yu tayyip bitirecek 

kapat
  1. yine yardıran bir fotospor haberidir. fenerbahçe, shevchenko transferini tayyip erdoğan'ın yardımlarıyla bitirecekmiş.*

--spoiler--
    Fener'e kıyak

FENERBAHÇE'DEN müthiş adım... Milan'ın Ukraynalı golcüsü shevchenko ve Brezilyalı ön liberosu emerson için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan devreye sokulacak... Spora ve sporcuya olan desteğiyle hep öne çıkan Erdoğan'ın, yakın arkadaşı olan Silvio Berlusconi'ye, her iki oyuncu için ısrar edebileceği öğrenildi. F.Bahçe bu yıldızları kiralamak, kupalara katılması halinde, sezon sonu satın almak niyetinde! adrıano ve drogba'yı da kovalayan yönetim Porto maçı sonrası genişletilmiş bir toplantı yapacak. Aragones, Güiza ve maldonado meselesi masaya yatacak. Kiralık oyuncular belirlenecek. Bu arada halil - hamit Altıntop ve mevlüt erdinç de yönetimin gözdeleri...
    --spoiler--
    **
    #4279026 (I belong to che, 25.11.2008 17:14)
  2. andriy shevchenko siyasete atılmayı düşünüyorsa doğru bir haberdir. sheva'nın genel seçimlerde başbakan karşısında hiç şansı yok.
    #4279041 (grand ekinoks, 25.11.2008 17:17)
  3. (bkz: fotospor un işini fenerbahçeliler bitirecek)
    #4279067 (surudenayrilanidealistkuzu, 25.11.2008 17:22)
  4. fenerbahçe nin işini andriy shevchenko bitirmemiş miydi dedirten asparagasparagasbasgazaaşkımbasgazadır. (bkz: milangaz)
    #4300368 (zeki yaratik, 30.11.2008 12:43)
  5. (bkz: topunu da al git)
    #4300373 (azarath, 30.11.2008 12:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

andriy shevchenko yu tayyip bitirecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. andriy shevchenko yu tayyip bitirecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu andriy shevchenko yu tayyip bitirecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about andriy shevchenko yu tayyip bitirecek. Copyrights of the articles are belong to their authors.