andain 

kapat
  1. tıesto remixlerıyle, bırlıkte calan-soyleyen bır gruptur. performansları goz doldurmaktadır.
    #708783 (painkiller, 08.10.2006 02:28)
  2. beautiful things ve i still miss you adlı şarkılarıyla kesinlikle dinlenilmesi gereken, üç kişiden oluşan minimalist bir gruptur..
    #1191425 (Janis JopLin, 22.01.2007 21:40)
  3. kıvırcık saçlı solisti, ablamız mavie marcos,mit (mit= massachusetts institute of technology *) mezunudur. sesi koroya bedeldir, zayıftır, erotiktir.
    #3777214 (911, 06.08.2008 03:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

andain başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. andain ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu andain nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about andain. Copyright of the articles are belong to their authors.

» acikistihbarat com » mehmet cavusoglu » killari kestikten sonra penisin buyuk gozukmesi » ben tabii ki » zonguldak ataturk anadolu lisesi » yemekteyiz » mp3hanesi com » 89 com » meteorit » nereye gidersin sevdigim yalnizken yataginda » seba tumer » batakta ve yatakta esin kotuyse eline mahkumsun » melike karatay » erkeklerin kalbini kazanmanin yollari » erdal unsal » yapilmis en iyi arabesk sarkilar » ne guzel gotler var ya » erciyes krali kozanoglu » berkan yasar » kasik masaji » kopush fm » ince dali hizla cevirip vin sesi cikartmak » hani benim melegim » olmeden eve gelebilmek » komurlu » sneakers » japonca ask » 22 kasim 2008 inter milan juventus maci » yaran fikralar » ereksiyon kontrolu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » uktelerin alfabetik olarak siralanmasi » alevilerin ve kurtlerin dogustan solcu olmasi » kara kule » aklimisikiyim com » peugeot 307 » ingiltere » kobrullah » trash metal » aytug » vatandaslik