and the 12 points goes to 

kapat
  1. eurovision u türkiye nin oscar sanması durumudur.
    #1637419 (flyaway, 13.05.2007 01:23)
  2. 2007 yılındaki yarışmada türkiye'nin puan bildiricisi bu sözü "armenia" diye bitirdiğinde birçok t.c. vatandaşı dumur olmuş olsa gerek.

- hey meen, you're really peaceful...

(bkz: kim ben mi)
    (bkz: valla ben değilim o)
    #1649153 (sako, 16.05.2007 08:35 ~ 08:36)

© 2008 - uludağ sözlük

and the 12 points goes to başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. and the 12 points goes to ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu and the 12 points goes to nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muhtelif yerlerindeki killari almayan fransiz kizi » kir farelerinin hic durmadan 40 saat sevisebilmesi » ikinci elizabeth » kuranda nuri tasvirlerinin olmamasina sevinen insan » kahvaltida lahmacun yemek » alex de souza fenerbahce istatistikleri » portsmouth fc » romo lampkin » rachel getting married » dublaj fimlerden nefret etme sebepleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games