ancak orada yazar olmak isterim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir sonraki yasamimda ped olmak isterim
  2. kadin bakani olmak isterim
  3. msn de disarida gorunup aslinda orada olmak
  4. eksi sozluke sovup orada yazar olmaya can atmak
  5. 1 mayis 2007 esitlik ve adalet icin orada olmak
  6. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  7. yazar olmak icin yazar olmak
  8. yazar olmak
  9. ailecek yazar olmak
  10. kazara yazar olmak

© 2008 - uludağ sözlük

ancak orada yazar olmak isterim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ancak orada yazar olmak isterim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ancak orada yazar olmak isterim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surati bir karis olmak » bosanmak istemiyorum » kumandada kanallarin rakamlarla ozdeslesmesi » wall street » ensiferum » tarihe gecen hazircevaplar » yaran okuyucu yorumlari » club crystal » dietmar hopp » onde yuruyenin ensesini tokatlayip kacmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci