anatomi kitabimi acarim entrymi girerim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hanim bana buyu kitabimi getir
  2. 1000 inci entrymi kendime girdim rahatladim
  3. anatomi
  4. ac derseniz acarim
  5. ac dersen acarim
  6. topografik anatomi
  7. gross anatomi
  8. anatomi calismak
  9. veteriner anatomi
  10. anatomi sozlusu

© 2008 - uludağ sözlük

anatomi kitabimi acarim entrymi girerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anatomi kitabimi acarim entrymi girerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anatomi kitabimi acarim entrymi girerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alderney » yerel radyo reklamlari » turk dizisi cekmek icin gerekenler » frank rijkaard » ilkokulun vazgecilmezleri » alone with everybody » dudut » haber sicmak » maden muhendisi » idrak edememe » norton ghost » bakireler ulkesi » deniz fenerini unutmayin » don t bother me » melda irmakkesen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » all my loving » deniz feneri » cukura dusup sakatlanan futbolcu » ayabakan » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » stephen appiah » mulkiye » ders calismaya baslama gazi » cuma aksami » sagopa dan baskasini tanimam abi » acz ve fakr » ha bu diyar » solo testte 15 piyon birakmak