anasina bak anasini al 

kapat
  1. (bkz: anasına bak, dayısını al) *
    #2265654 (nickinosuke, 05.09.2007 10:39)
  2. (bkz: ananı da al git)
    #2265759 (elekut, 05.09.2007 11:12)
  3. (bkz: anasina bak babayi al)
    #2265768 (ucankacan, 05.09.2007 11:16)
  4. bir gün birinin kardeşine bakıp anasını aldığında,
    ya da ona* bakıp anasını aldığında,
    artık ona komik gelemeyecek cümle...

not: işe ana karıştırılınca ayar verme isteği duyan bir dost...
    (bkz: ayar verin lan bana)
    #2265826 (orphaned land, 05.09.2007 11:30 ~ 11:31)
  5. (bkz: gilmour un kasarları)
    #2266271 (sEtU, 05.09.2007 12:52)

© 2008 - uludağ sözlük

anasina bak anasini al başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anasina bak anasini al ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anasina bak anasini al nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carmageddon apocalypse now » zekeriyabeyaz » erdil yasaroglu » klozet davasi » sharon isbin » the ship song » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » serefsiz diferansiyel denklemler » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » guitar flute and string » turkiye de yeterince camcak olmamasi » autumnblaze » densenblood » never neverland » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » berna ozturk » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » 1 » en iyisinin amina koyim » turkmetalbands com » besiktas kultur merkezi » 6 ayda bir arayan sevgili » haluk bilginer » yetersiz tatar » kalafat » meshur filozof laflari » suni cim » fringe