anasi mi bunu dogurmus bu mu anasini 

kapat
  1. kızından daha genç gözüken bir anne için söylenmesi muhtemel bir söz.
    #3515673 (biberli nohut ezmesi, 09.06.2008 16:56)
  2. çok bilmiş genç kızlar için de söylenebilecek cümle. kız o kadar bilmiş birşeydir ki, sanki ana o'dur. anneye akıl verir, "şunu yap, bunu yapma" der. en temizi çakıcaksın bir tane ağzının ortasına, anlıyacak dünya kaç bucak. şaka lan şaka, terbiye vermeli böyle kızlara üç yumurta ile, iyice yedirmeli.
    #3515713 (sadettin kanyak, 09.06.2008 17:03)
  3. (bkz: tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar)
    #3515801 (codrex, 09.06.2008 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

anasi mi bunu dogurmus bu mu anasini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anasi mi bunu dogurmus bu mu anasini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anasi mi bunu dogurmus bu mu anasini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» letarji » kasimda zirve baskadir zirvesi » ergenekon un bir numarasi » isleri kotu giden gammaz » eyleme vurma » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » tech 21 » cok seviyorum lan seni » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » ebussud efendi » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » birak obama bu isleri » turkenmafia » densenblood » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lavabodan eski sevgili cikmasi » adini soylemeyen sevgili » misfits » machine » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » matematik fikralari » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » norvec » kamos » knut hamsun » ayagini organina gore uzat » 2014 dunya kupasi » bilinen ucu bir aradalar » get the best fuck the rest » arda turan