anani niyo lay 

kapat
  1. adını bile tam olarak hatrlayamadığım
    iğrenç bendeniz şarkısı,utandığından mıdır bilinmez,şrkıyı başkası seslendirmiştir.
    #32938 (kısmetsiz, 23.01.2006 02:58)
  2. ilk duydugumda lan bu ananıyiyolar demiyormu diyip yarıldığım ilginç bir laftır
    #198295 (Mustafa, 25.04.2006 22:19)
  3. (bkz: dumur eden şarkı sözleri)
    #198393 (enterezan, 25.04.2006 22:44)
  4. sözlerini de yazalım tam olsun:

seni benden alanlar
    beni derde salanlar
    yoluma tas koyanlar
    kahrolsun batsin

ben sana dedim
    sen dinlemedin
    oyunlara geldin aaaah
    anani niyolay ye ye
    anani niyolay ye ye
    anani yiyolar
    anani yiyolar
    anani yiyolar ye ye
    #1565009 (rapunzel, 24.04.2007 19:15)
  5. yamulmuyorsam başbakanımızın bir çiftçimize söylediği cümle. * *
    #1565019 (botanik, 24.04.2007 19:16)
  6. volkan diye bir sanatçı seslendiriyordu bu şarkıyı.hatta bir ara şarkının nakarat kısmında anani niyolay mı anani yiyolar mı tartışmalarına yol açmıştır bu değerli yapıt.
    #1565024 (dalton ana, 24.04.2007 19:17)
  7. kucuklukten hayaller içinde hatırladıgım ve bende iz bırakmasıyla utandıgım ve dinledigim gune lanet ettigim ''sey''. yani o kadar kotu bir sarkı ki calındıgı donemi yasamıs olmaktan utanıyorum.
    #2080497 (Soulmate, 06.08.2007 17:00)
  8. manası " emrah kos anani s kiolar" olan tarihin tozlu yapraklarında kalmıs populist sarkı.
    #2080532 (quasi modo, 06.08.2007 17:04)

© 2008 - uludağ sözlük

anani niyo lay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anani niyo lay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anani niyo lay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» canima kadar » milyaket » linet » osman pamukoglu » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » evrim teorisi » niccolo paganini » ergenekon » don demeyi unuttum » kuru mahmut efendi kahvecisi » ders calismaya baslama gazi » evcil hayvan avina cikmak » nazli oksuz » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » deniz yilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bininci entry » sener eruygur » yerel radyo reklamlari » la kayyume illahu » beni birakip nerelere gidersin mysql server » ask guldurur » boyoz » turkiye de biranin cok pahali olmasi » ha bu diyar » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » cumartesi tum gun calismak » cehennem dialoglari » yutkunmak » sozlugun en durgun oldugu saatler » can yucel cevirisi