anani duzen kadi misali 

kapat
  1. türkiye'deki çarpık durumlardan türemiş bnlerce deyimden biridir.

mesela bir polis memuru bir vatandaşı döver, vatandaş, "senden şikayetçi olucam" der, ardından olayı arkadaşlarına anlatır. ve deyimn kullanılmasına uygun ortam oluşur. "ananı siken kadı misali" şevket kimi kime şikayet ediyorsun.
    #2599693 (sara nobetcisi, 17.11.2007 11:56 ~ 11:57)

© 2008 - uludağ sözlük

anani duzen kadi misali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anani duzen kadi misali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anani duzen kadi misali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» last fm » fatma aliye » green street hooligans » prison break » mulkiye » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » hypostase » fatih kacan » ibn i arabi » bak ne diyor kayahan abi » yerden kalkan ilk ucak » football » vicdan » aktutun baskininda ergenekon parmagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » firindan yeni cikmis ekmek » galatasaray atkisi » yaran entryler » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » istek ezan hatti » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » please mister postman » penisin var derdin var » albert einstein » albert finney » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » benjamin linus » don demeyi unuttum » bozdag