ananasli pizza 

kapat
  1. bir ara komiklik olsun diye msn nicki olarak kullandığım, daha sonra tropikal bölgelerde gerçekten de var olduğunu öğrendiğim, ananas ve diğer pizza malzeleriyle hazırlanan, hamuru tatlımsı pizza türü.
    #362413 (asiti kaçmış kola, 20.06.2006 23:30)
  2. guney afrika'da denediğim ve orgazma bağlı yaşadığım bilinç kaybı nedeniyle yalnızca dadindan yinmez bir şey olduğunu hatırladığım, tattığım en güzel pizza türü.
    #362421 (bahdeniz, 20.06.2006 23:32 ~ 23:34)
  3. ananas denilen manyak meyvenin ne manyak bi meyve oldugunu gösteren tat.
    #362428 (aftermath, 20.06.2006 23:35)

© 2008 - uludağ sözlük

ananasli pizza başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ananasli pizza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ananasli pizza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim hemen evlenmem lazim baba » ipt » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » west » zuhahahaha denecek entryler » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti » kaka » perseverasyon » blue angels » egzibisyonizm » la vida es una lenteja » dorduzlere verilebilecek isimler » grandmaster flash » dungeon » ayse aziz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » gamali hac yasagini savunan solcu » badem » page down » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » the bear » serhan acar » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » uyku felci » ahmet necdet sezer » borsa dusunce uzulen yurdum insani » otomatizm » yapay cim » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var