anan anam diyim ben size 

kapat
  1. avrupa yakasında şesu karakterinin panik durumlarında kullandığı söz
    #153913 (larrylaffer, 06.04.2006 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

anan anam diyim ben size başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anan anam diyim ben size ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anan anam diyim ben size nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok guzel hareketler bunlar » la kayyume illahu » i belong to che » italiano » ntv muhabiri » nesquik » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » sevgilinin hasta olmasi » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » vstol » yenipazar » cumartesi yarim gun calismak » sozlugu karistirmak istemek » istanbul evleri » berlin filarmoni orkestrasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » objebi » 100promil » canima kadar » kaan altan » dtm » haber sicmak » bekaret onemsizdir diyen kiz » bir sifat olarak kazim » sag bilege tecavuz eden parcalar » syme » golf kuvvetleri komutanligi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » yabanci gruplarin turkce mealleri » amigurumi